MERSİN / TOROSLAR - Mersin Eyüp Aygar Anadolu Lisesi

Pencerelere Ek Güvenlik

Eyüp Aygar Anadolu Lisesi, öğrencilerin ve öğretmenlerin güvenliğini bir adım daha ileri taşıdı. Okulun pencerelerine, güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla demir koruma takıldı. Okul müdürü M. Naci Durmaz, bu yeni uygulamanın öğrencilerin eğitim gördüğü ortamı daha da güvenli hale getireceğini belirtti. Durmaz, "Öğrencilerimizin ve personelimizin güvenliği bizim için her zaman önceliklidir. Bu yeni önlemlerle, okulumuzun güvenlik standartlarını daha da yükselttik." dedi. Yapılan bu iyileştirmeler, okulun eğitim kalitesine olan bağlılığını ve öğrenci memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösteriyor. Eyüp Aygar Anadolu Lisesi'nin bu proaktif yaklaşımı, eğitim kurumlarında güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.

ÖNCE

26-04-2024