MERSİN / TOROSLAR - Mersin Eyüp Aygar Anadolu Lisesi

Spielplanet Projesi Tamamlandı

Kuruculuğunu okulumuz Eyüp Aygar Anadolu Lisesi ve Polonya ülkelerinin yaptığı, Yunanistan ve Ukrayna'nın ortak olarak yer aldığı "Spielplanet" isimli proje öğrencilerimiz tarafından tamamlanmıştır. Okulumuzdan 9 öğrenci olmak üzere toplamda 4 ülkeden 37 öğrencinin yer aldığı proje neticesinde öğrenciler Almanca dilini eğlenerek öğrenme fırsatı bulmalarının yanında, 21.yüzyıl becerilerinin gerekliliği olan teknolojiyi de doğru ve güvenli kullanmayı öğrenmişlerdir. Proje esnasında öğrenciler yabancı akranları ile birbirlerini tanıma fırsatı bulmuş, birbirlerine okullarını, şehirlerini ve ülkelerini tanıtmış, online olarak görüşmeler gerçekleştirmiş ve birlikte bir e-kitap yazarak hem Almanca kelime dağarcıklarını genişletmiş, hem de dil becerilerini kullanma fırsatını yakalamışlardır.

Öğrencilerimizin ortak hazırladığı e-kitap linki için tıklayınız.

30-06-202030-06-202030-06-2020

Yayın: 30.06.2020 - Güncelleme: 24.01.2021 17:23 - Görüntülenme: 723